Aktualności

Szanowni Państwo poniżej przedstawiamy ofertę kateringową na zakończenie Karnawału (to jak on wygląda w tym roku to już inny temat).

W każdym razie jest taki okres w kalendarzu nazywany ostatkami, zapustami a w naszym regionie Babskim Combrem.

.

ZAKĄSKI , PRZEKĄSKI, CIASTA, FAWORKI

Prowadzimy sprzedaż na zamówienie:

Pierogi :

  • z mięsem* i szpinakiem – 10 szt – 9 zł
  • z mięsem* – 10 szt – 9 zł
  • z fetą i  szpinakiem – 10 szt – 9 zł
  • ruskie – 10 szt – 9 zł
  • z kaszą gryczaną i serem – 10 szt – 9 zł
  • z twarogiem na słodko – 10 szt – 9 zł
  • wegetariańskie z bobem – 10 szt – 9 zł
  • wegetariańskie z soczewicą i pieczarkami – 10 szt – 9 zł

Paszteciki:

  • z mięsem* – 1 kg - 45 zł (możliwość zamówienia 0,5 kg)

Pierożki drożdżowe pieczone nadziewane (opak. około 500 g):

  • kapustą – 10 szt - 26 zł
  • po meksykańsku  – 10 szt - 26 zł
  • mięsem* – 10 szt - 26 zł

Naleśniki:

  • z twarogiem - 3 szt - 18 zł
  • z kurczakiem w szpinaku - 3 szt - 24 zł
  • z pieczarkami i serem - 3 szt - 24 zł
  • z warzywami i  mozzarellą - 3 szt - 24 zł 

Bigos

  • wegetariański - 0,9l - 22 zł
  • mięsny - 0,9 l - 22 zł

Bogracz** - 0,9l - 27 zł

Gołąbki:

  • tradycyjne - 4 szt - 20 zł
  • wegetariańskie - 4 szt - 20 zł

Śledzie:

  • w oliwie*** - 300g - 7 zł
  • w pomidorach**** - 300g - 7 zł

wyjaśnienia:

*   Mięso indycze i łopatka wieprzowa

** Szynka wieprzowa, pieczarki, papryka świeża, ziemniaki

*** Cebula, oliwa, zioła, chrzan, musztarda

**** Cebula, pomidory przecierane, zioła, oliwa

.

CIASTA:

Przyjmujemy zamówienia na całą blachę,½ blachy, ¼ blachy:

Wymiar blachy 20 x 36 cm

  •  Snickers – 100 zł - 50 zł - 25 zł

( ciasto orzechowe z miodem, masa krówkowa i krem waniliowy)

  • Ciasto owocowe z kruszonką  – 80 zł - 40 zł - 20 zł

(ciasto ucierane z owocami i kruszonką)

  • Szarlotka    – 80 zł - 40 zł - 20 zł
  • Bezy  - ok. 200 g -    9 zł
  • Chrust /faworki -  ok. 200 g   - 10 zł

 .

Do naszych wyrobów używamy tylko dobrych jakościowo i naturalnych składników. Nie używamy półfabrykatów, gotowych mieszanek, jaj w proszku, konserwantów, polepszaczy, spulchniaczy oraz innych chemicznych dodatków.

Wszelkie zapytania dotyczące użytych produktów i najważniejszych alergenów pokarmowych, które mogą wystąpić w oferowanych daniach prosimy kierować na adres mailowy ośrodka .

 .

Zamówienia przyjmujemy do dnia 27.01.2021 pod nr 18 445 03 04, 537 318 349  oraz na e-mail: grybow@pw.edu.pl.

Po zebraniu wszystkich zamówień 28.01.21 potwierdzimy (lub odmówimy) złożone przez Państwa zamówienia.

Po uzyskaniu potwierdzenia należy uiścić całą kwotę na konto podane na stronie ośrodka www.grybow.pw.edu.pl  do dnia 01.02.2021.                                             

Odbiór w Warszawie dnia  09 lutego 2021 (wtorek) w godzinach 1100—1300 na podwórku budynku biurowego AC  przy ul. Noakowskiego 18/20.

Odbiór w Grybowie  do dnia 10 lutego 2021 (środa) do godziny 1300 .

 .

Nasza Prośba

Szanowni Państwo.

Jeżeli w domu zalegają Wam niepotrzebne słoiki 0,9 litra to uprzejmie prosimy o zabranie ich i przekazanie nam przy odbiorze zamówionych produktów.

Wykorzystamy je z pewnością.

Z góry dziękujemy.

.

.

.

.

Zapraszamy na WIRTUALNY SPACER po ośrodku:

https://www.nocowanie.pl/noclegi/grybow/os__wypoczynkowe/141227/

.

.

Wielkość pliku: 1,52 MB (Opublikowano: 13.01.2021 10:09) Pobierz plik
Wielkość pliku: 1,52 MB (Opublikowano: 13.01.2021 11:14) Pobierz plik

oferta - str1

oferta - str2 - dostawa do PW

oferta - str 2 - odbiór w Grybowie

oferta - str3 - przykładowe zdjęcia